Alumiiniovet

Eristävä, kestävät ja näyttävät ovet alumiinista

Valmistamme lämpökatkaistut ulko-ovet SAPA-ovijärjestelmästä. Sapa-konserni on maailman suurin alumiiniprofiilien valmistaja, joka luo älykkäitä ja toimivia sovellusratkaisuja. Järjestelmä takaa ovelle hyvän lämmöneristyskyvyn lisäksi erinomaisen ääneneristävyyden sekä ilman- ja vedenpitävyyden.

Pulverimaalattu alumiiniulko-ovi kestää muuttumattomana vuodesta toiseen. Alumiinilla on ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus kestävässä kehityksessä. Näihin kuuluvat mm. keveys, lujuus, muokattavuus ja korroosionkestävyys sekä erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus.

 

 

SAPA ulko-ovien käyttökohteita ovat mm.:

 

  • liiketilojen ja koulujen ulko-ovet
  • kerrostalojen ulko-ovet
  • asuintalojen alumiini-ikkunaovet
  • ulkopalo-ovet, myös lasipalo-ovet

 

Lisätietoa ulko-ovistamme

Järjestelmään löytyy runsaasti toiminnallisia vaihtoehtoja. Ovijärjestelmiä löytyy eristämättömistä ja eristetyistä alumiiniprofileista. Ovilehtiprofiilit sopivat kaikentyyppisille lukoille ja voidaan toteuttaa sormisuojatulla saranareunalla. Ovirakenteet voidaan helposti yhdistää seinä- ja julkisivurakenteisiimme. Ovi voi olla esimerkiksi yksi- tai kaksilehtinen, se voi aueta joko sisään- tai ulospäin. Oviin voidaan yhdistellä pielirakenteita tai ovi voidaan liittää Sapa ikkunaan tai lasiseinään. Pystymme valmistamaan myös kiinteän ikkunan lämpöarvon omaavia taiteikkunaovia, jotka toimivat kiinni ollessaan lasi seinänä. Halutessa taiteikkunaoven saa avattua seinän mitalta. Jokainen ovemme valmistetaan yksilöllisesti toivomusten ja mittojen mukaan. Järjestelmä soveltuu 1k-, 2k- tai 3k- laseille. Ovet pintakäsitellään aina anodisoimalla tai pulverimaalaamalla.

 

Sisäovien käyttökohteina ovat mm.:

 

  • liiketilojen ym. sisäovet
  • tuulikaappien ovet
  • kerrostalojen käytävien ja tilojen sisäovet
  • käsi- ja konekäyttöiset liukuovet

 

Turvalasimääräykset ovissa ja oven pieli-ikkunoissa

Yleisten tilojen käyttöön suunnitelluissa ratkaisuissa sinun tulee aina valita turvalasi jos osakin lasista on ovessa tai 0,3 m oven vieressä alempana kuin 1,5 m. Muualla tulee noudattaa samaa suositusta lattiasta 0,7 m korkeuteen. Asuintiloissa em. tapauksissa sallitaan, joskaan ei suositella, min 6 mm tavallisen float lasin käyttö.

Lasin aiheuttamien vaaratilanteiden riski on suurin kun lasielementtiin kohdistuu päivittäin rasitusta, esimerkiksi käytävillä ja porraskäytävissä, sekä ovissa ja sisäänkäynneissä. Näissä paikoissa tulee käyttää aina turvalasia (laminoitua tai karkaistua lasia). Ikkunat, lasiseinät ja lasiovet tulee merkitä siten että ne helposti havaitaan.

 

 
 
 

Kysy tarjousta tästä

Korjauslasitukset Uudellamaalla

Korjauslasitus
Asiakaspalvelu
Tilaajavastuu

Suomen yrittäjät

Suomen yrittäjät