Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan laseilla raikas ja moderni ilme keittiöösi

Välitilan lasi on näyttävä ja kätevä vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Keittiön välitilan lasit tulevat tason ja kaapiston väliin laatoituksen sijaan. Tyylikkyyden lisäksi lasin tausta on helppo pitää puhtaana. Läpinäkyvä lasi voi myös suojata esimerkiksi lasin alla olevaa tapettia tai valokuvaa.

 

 Mallikuvassa kirkas optiwhite lasi

 

Kirkkaan lasin lisäksi välitilaan voi valita useita erilaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi sävytetty lasi maalatun pinnan päälle tai taustamaalattu lasi joka peittää taakseen jäävän seinän sävyn ja kuviot kokonaan. Välitilaan voit valita myös kuvioidun lasin tai peilin.

Mallikuvassa puhtaanvalkoinen välitilan lasi

 

Välitilan lasit toimitetaan tarkkaan mitattuna ja paikoilleen asennettuina. Välitilan lasitusta suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon miten sijoittaa pistorasiat ja valaisimet keittiön yläkaappien alapintaan. Näin saadaan kauniita kokonaisia pintoja, jolloin lasin ominaisuudet korostuvat. Pystymme kuitenkin tekemään lasiin tarvittavat reiät pistorasioita ja johtoja varten. Välitilojen lasit mitataan, kun yläkaapit ja tasot ovat asennettu.

 Esimerkkejä värivaihtoehdoista


Läpikuultavat lasit:

kirkas, optiwhite kirkas (ei vihreää sävyä), satiini, harmaa, pronssi. Optiwhite lasi on rautaoksidivapaa ja siinä ei ole lasin luonnollista vihreyttä.

Kokonaan peittävät lasit:

Puhdas valkoinen, valkoinen (vihertävä), musta, musta, beige, harmaa, alumiini, keltainen, punainen, oranssi, vaalean ruskea, vihreä. Myös lähes kaikki RAL-värikartan sävyt ovat mahdollisia.

Peilit:

kirkas, harmaa, pronssi


Keittiön välitilan lasit voidaan valmistaa myös karkaistusta turvalasista.
Karkaistu lasi kestää iskuja, työstöjä, taivutusta ja lämpötilaeroja monin verroin enemmän kuin karkaisematon lasi.
Karkaistulasi rikkoutuessaan murentuu pieniksi muruiksi.

 

Toimitusaika normaaleilla välitilan laseilla on n. 1vk, karkaistuilla laseilla n.3vk

 

 

 
 

Kysy tarjousta tästä

 

Korjauslasitukset Uudellamaalla

Korjauslasitus
Asiakaspalvelu
Tilaajavastuu

Suomen yrittäjät

Suomen yrittäjät