Lasiliukuovet

Lasiliukuovet ovat ratkaisu silloin kun haluat käytännöllisen ja vähän tilaa vievän ratkaisun, silti tinkimättä ulkonäöstä

 

Lasiliukuovilla saat pieneenkin tilaan kauniin ja toimivan ovi ratkaisun. Peililiukuovet sopivat esimerkiksi, makuuhuoneeseen vaatekaapin oviksi tai eteisen kaapistoihin. Liukuovet voidaan tehdä myös matalampaan kohteeseen esim. tv-tason hyllyjen eteen, vitriinin tai terraarion oviksi.

 

                

Liukuovia saat alumiini tai pelti kehyksillä. Alumiini kehyksiä on alumiinin värinen harmaa tai valkoinen. Pelti kehyksien vakio väreinä ovat valkoinen, musta, hopea ja shampanja. Lasi vaihtoehtoja liukuoviin on monia, lasiliukuovet voidaan tehdä esimerkiksi kirkkaasta tai sävytetystä peilistä tai taustamaalatusta lasista, jonka voi maalata RAL värikarttaan kuuluvilla lukuisilla erivaihtoehdoilla. Laseja voi myös yhdistellä ja jakaa eritavoin.

 

 

Alumiini kehykset sopivat paremmin isoille lasioville, koska se on vahvempi ja tukevampi isojen lasien kanssa. Pelti kehykset soveltuvat vastaavasti lyhyemmille ja kapeammille oville. Kummatkin ovet liukuvat tasaisesti ja kauniisti. Liukuovet säädetään aina paikan päällä suoriksi. Lasiliukuovet ovat myös helppo asentaa itse!

 

 

Aloita suunnittelu jo tänään!

 

Mittaa tarjousta varten aukon leveys x korkeus
Kerro haluatko tarjouksen alumiini vai pelti kehyksellä
Millä lasilla haluat liukuovet?

 

 
 

Kysy tarjousta tästä

Korjauslasitukset Uudellamaalla

Korjauslasitus
Asiakaspalvelu
Tilaajavastuu

Suomen yrittäjät

Suomen yrittäjät