Suihkuseinät

Kaunis lasi suihkuseinä on myös käytännöllinen valinta

Lasista valmistetut suihkuseinät, suihkun ovet ja hyllyt tuovat tilan tuntua, silti säilyttäen yksityisyyden. Lasiseinät rajaavat tilat toisistaan niin että valo pääsee kuitenkin kulkemaan läpi huoneesta toiseen, ja sopii sen takia myös pienempiin tiloihin. Saunatilat saa yhdistettyä kauniisti pesutiloihin saunan lasiseinillä, jotka saat kirkkaana, pronssina tai savunharmaana.

 

 

Kiinteät suihkuseinät

Kiinteä suihkuseinä on hyvä valinta kun halutaan tehdä kiinteä tilanjako kevyestä materiaalista.

 

 

Kiinteä suihkuseinä voidaan asentaa lattiasta kattoon, asennetaan yleensä alumiini U-listoilla. Lasina voidaan käyttää 8mm karkaistua turvalasia tai 8mm laminoitua turvalasia.

 

 

Kääntyvät suihkuseinät

Kääntyvä suihkuseinä sopii erinomaisesti pieniinkin tiloihin, koska se voidaan kääntää seinää vasten kun sitä ei tarvita. Kääntyviä suihkuseiniä on useita erilaisia vaihtoehtoja.

 

 

Suihkuseinä kiinnitetään seinään ja lasina käytetään aina 8mm karkaistua turvalasia.

 

 

Liukuvat suihkuseinät

Liukuvat suihkuseinät ovat erinomaisia tiloissa jossa tavallinen ovi ei mahtuisi aukeamaan. Liukuva suihkuseinä kiinnitetään kiinteän suikuseinän viereen josta se mahtuu liukumaan kiinteän seinän päälle.

 

 

Liukuva suihkuseinä valmistetaan aina 8mm tai 10mm karkaistusta turvalasista.

 

 

Materiaali valinnoilla varmistat huolto vapaat ja helposti puhtaana pidettävät seinät. Kaikki kiinnikkeet ovat valmistettu laadukkaista, vettä kestävistä materiaaleista. Lasinen suihkuseinä on kestävä ja pitkäikäinen.

 

 

Kysy tarjousta tästä

 

Korjauslasitukset Uudellamaalla

Korjauslasitus
Asiakaspalvelu
Tilaajavastuu

Suomen yrittäjät

Suomen yrittäjät