Tilanjakaja liukuovet

Tilanjakajana lasiliukuovi antaa valoisan ja tyylikkään tilanjako ratkaisun

 

Lasiliukuovet erottavat tai yhdistävät tilat aistikkaasti toisistaan. Ne tuovat tilaan selkeyttä ja viimeisteltyä ilmettä. Lasiliukuovi on kevyt ja nykyaikainen vaihtoehto. Selkeälinjainen lasiliukuovi on kaunis ja toiminnallinen osa sisustuskokonaisuutta. Liukuovi erottaa tilat toisistaan ja antaa valon kulkea kauniisti huoneesta toiseen. Liukuovet viimeistellsään sisustukseen sopivilla laadukkailla vetimillä.

 

Mallikuvassa Dorma Agile 50 liukuovet, lasina etsattu 8mm turvalasi


Yksilöllisesti mitoitetut lasiliukuovet tehdään tilan vaatimusten mukaisesti yksi- tai kaksilehtisinä.  Pelkistetyt ja tyylikkäät liukumekanismit kiinnitetään oviaukon yläpuolelle joko kattoon, seinään tai lasiseinään. Seinäkiinnitteinen ovi liukuu seinän päälle ja kattokiinnitteisen oven voi laittaa nimensä mukaisesti myös kattoon, jolloin saat näyttävän kokokorkean oven ja illuusion korkeammasta huonekorkeudesta. Muista että kohteen seinän on mahdollistettava lasiliukuoven tukeva kiinnitys, jos olet epävarma ota yhteyttä meihin.

Oven mukana toimitettavat kiskot ja helat ovat luonnonväriin anodisoitua alumiinia (hopean värinen) tai ruostumatonta terästä. Toimitukseen sisältyy aina; liukisko, kuppivedin, lasin ohjuri ja itse ovilasi.


Lasiovia on saatava useissa eri värivaihtoehdoissa, esimerkiksi. kirkas, harmaa, pronssi, satiini, maitolasi ja taustamaalatuista laseista myös lähes kaikki RAL-värikartan sävyt ovat mahdollisia. Lisäksi tilauksesta saamme tehtyä upeita design-kuvioita.

 

 

Kysy tarjousta tästä

 

Korjauslasitukset Uudellamaalla

Korjauslasitus
Asiakaspalvelu
Tilaajavastuu

Uutiset

Sivustoa päivitellään :)

Suomen yrittäjät

Suomen yrittäjät